12 motive pentru a cumpăra produse din Pikolinos Moldova

Pikolinos Moldova este un magazin-salon de încălțăminte, genți și accesorii spaniole și finlandeze, precum și un magazin online cu același nume, prezentat pe siteul www.pikolinos.md, în marketplace www.totul.online și www.selia.md.

Multi-brand

La noi găsiți doar cele mai bune branduri care își creează produsele pentru cei care apreciază calitatea și confortul original.

 

logo logo logo logo logo

 

Suntem distribuitorii oficial în Moldova de branduri precum Pikolinos, Martinelli, Mister, Janita, Aaltonen. (aici, când faceți clic, mergeți la blog la pagini individuale despre fiecare marcă).

CALITATE CERTIFICATĂ

Pikolinos Moldova oferă doar bunuri originale, a căror calitate este confirmată de certificatele respective . Facem propria noastră evaluare a calității produselor partenerilor înainte de a vi-l oferi.

PREȚURI ACCESIBILE

Pikolinos Moldova colaborează direct cu toți furnizorii, ceea ce vă permite să cumpărați produse la prețuri avantajoase.

Programul de reducere cumulativăaici

Cardul de client ZVStyle – logo
este un program cumulativ de reduceri și privilegii. Mărimea reducerilor este de 3%, 5%, 7% și 10%. Cu acest card, aveți, de asemenea, oportunitatea de a primi un cadou de ziua de naștere și reduceri suplimentare.

Cardul ZVStyle poate fi o carte fizică din plastic sau o carte virtuală în contul dvs. personal la https://www.pikolinos.md.

LIVRAREA ÎN RAZA ORAȘULUI

Serviciul Mobil de livrare Pikolinos în Moldova vă va aduce comanda oriunde în Chișinău. La primirea comenzii, asigurați-vă că verificați completitudinea, calitatea și mărimea pantofului.

Condiții detaliate de livrare. (Aici este un link către termenii de livrare)

MAGAZINUL CA PUNCT DE RIDICARE A COMENZII

Puteți comanda produsul de pe site-ul nostru, încercând și cumparandu-l direct în magazinul nostru.

pe www.pikolinos.md

în marketplace www.totul.online și www.selia.md

Comandând direct pe paginile noastre: Facebook și Instagram

Mergi la Centrul Comercial? Rezervați (aici un link către contul dvs. personal și rezervarea) modelele din contul dvs. personal de pe site și le vom păstra pentru dvs.! Bunurile vă vor aștepta până la sfârșitul zilei de lucru a magazinului.

CROSS-PLATFORM CUMPĂRĂTURI ONLINE

Magazinul online cu versiuni pentru desktop, tablete și dispozitive mobile este legat de biroul dvs. personal unic (aici este un link către contul dvs. personal). Adăugați la favorite în aplicația în drum spre locul de muncă , discutând cu colegii/prietenii de pe tableta dvs sau comandați de pe computerul de acasă. Puteți face comanda oricând într-un loc convenabil pentru dvs.!

ANGAJAȚI CALIFICAȚI>

Consultanți

Pikolinos Moldova se supun instruirii regulate și atestării interne. Personalul Pikolinos Moldova va efectua profesional alegerea încălțămintei, va vor oferi sfaturi de stil și informații complete despre materialele, tehnologiile de producție și regulile de îngrijire a încălțămintei și accesoriilor.

ASISTENȚĂ

Aveți dubii în mărime sau doriți să clarificați caracteristicile produsului? Probleme cu comanda sau livrarea? Sunați la + 373 (22) 23-21-86 sau puneți adresa întrebări în chat. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

SCHIMB ȘI RAMBURSARE

Nu ți-a venit mărimea, nuanța sau te-ai răzgândit? Puteți renunța gratuit la articol în orice moment ori să-l schimbați pe un nou produs în termen de 14 zile. Reguli detaliate de schimb și returnare a mărfurilor.

SERVICII DE INSTRUIRE PENTRU ÎNGRIJIRE

Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți produse pentru îngrijirea încălțămintei și va vor oferi sfaturi profesionale de la meșterii de încălțăminte. Descărcați și utilizați recomandările pentru îngrijirea încălțămintei.

BLOG

Știm multe despre tipurile de pantofi, branduri și tendințele sezonului și vrem să împărtășim recomandările designerilor și stilistilor de a-ți completa garderoba. Selectați articole de blog link-ul de pe blog-ul dvs. și le puteți comanda imediat în magazin.

Ajutați-ne să devenim mai buni. Anunțăm apariția unor noi colecții în magazin cu câteva luni înainte iar dvs. aveți opțiunea de a vota pentru modelele preferate care vor influența achizițiile noastre !