logo

Dragi Cumpărători!

Magazin Pikolinos Moldova are cardul grupului de consumatori ZVStyle, care oferă posibilitatea de a primi reduceri la bunuri și servicii, în toate subdiviziunile structurale ale companiei.

Puteți obține cardul ZVStyle în magazinul online Pikolinos Moldova sau vă puteți înregistra în contul dvs. personal de pe site www.pikolinos.md. crearea unui nou card ZVStyle este posibilă numai dacă aveți un număr unic de telefon mobil. Dacă există deja un număr de telefon mobil în sistem, nu este posibilă atașarea unui nou card ZVStyle la acesta.

Confirmând numărul dvs. de telefon mobil la înregistrarea noului card ZVStyle, sunteți de acord cu trimiterile promoționale și sunteți de acord cu Politica privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal. Dezabonați-vă de la corespondență, puteți fase asta din biroul dvs. personal sau prin linia telefonică a companiei.

Toți deținătorii de carduri ZVStyle creează un cont personal pe site-ul companiei. Accesul la contul personal este disponibil numai de la client. Parola poate fi modificată de client după prima conectare la contul personal. Contul personal poate fi creat imediat după activarea cardului sau după un timp.

Mesajul de creare a unui cabinet personal pe site este un mesaj informativ de serviciu și nu are un caracter publicitar, acesta poate fi trimis clientului fără consimțământul pentru buletinele de știri.

Termeni și condiții de utilizare a cardului de reducere

Utilizatorul cardului de reducere al rețelei de magazine poate deveni persoana care a atins vârsta de 18 ani.

Data începerii utilizării cardului de discount este data înregistrării în modul stabilit (prin completarea chestionarului de înregistrare), în oricare dintre magazinele rețelei sau pe site-ul din contul personal.

Fiecare utilizator este responsabil pentru notificarea în timp util a companiei de a-și modifica datele de înregistrare.

Utilizatorii cardului de discount sunt garantați să beneficieze de o reducere la încălțăminte și galanterie, achiziționată în toate magazinele din rețea, la prezentarea cardului de discount.

Mărimea reducerii acordate variază (de la 3% la 10%), în funcție de suma acumulată la procurarea încălțămintei, și anume:

Starea cardului Suma acumulată Reducere
argint achiziționarea unică a cel puțin două perechi de pantofi 3%
aur 10.000 lei sau cumpărare unică de cel puțin trei perechi de încălțăminte 5%
platină 20.000 lei 7%
VIP 30.000 lei 10%

Reducere pe cardul de discount nu este rezumată cu alte reduceri sau oferte speciale. Clientul are dreptul de a alege: să beneficieze de o reducere cumulativă sau de o reducere stabilită la efectuarea acțiunilor sau ofertelor speciale.

Compania își rezervă dreptul de a modifica componența magazinelor participante la Programul de reducere, fără notificare prealabilă a utilizatorilor.

Reduceri la cardul de discount nu sunt oferite, la:

- accesorii și produse conexe (produse pentru îngrijirea încălțămintei, Ciorapi).

- modele de încălțăminte implicate în promoții de vânzare.

Cardul de reducere nu poate fi obiectul tranzacționării, donării, testamentului.

Fiecare utilizator poate avea și utiliza doar o singură carte de discount. În cazul în care se constată că un utilizator are două sau mai multe carduri înregistrate, compania își rezervă dreptul de a anula reducerea fără notificare prealabilă.

În cinstea zilei de naștere, în termen de 5 zile, proprietarului i se face o reducere suplimentară de 5% (la acordarea documentului de certificare).

În cazul pierderii cardului de discount, utilizatorul trebuie să declare acest lucru la numărul de telefon + 373 (22) 23-21-86 sau notificarea prin intermediul unui mesaj în contul personal. Cardul pierdut este anulat, după care se eliberează unul nou.

Cardul de reducere poate fi retras în cazul în care acesta a fost utilizat cu încălcarea regulilor și condițiilor programului.

Compania își rezervă dreptul de a limita numărul de carduri de reducere utilizate.

Compania își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica întregul program sau orice parte a acestuia cu privire la utilizarea cardului de discount, în orice moment, atât cu și fără notificare.

Compania nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere sau pierdere care rezultă din astfel de modificări sau anulări. Întreprinderea va întreprinde toate acțiunile posibile pentru preaviz.