Comanda pantofi pe pikolinos.md -ușor și convenabil! Trebuie doar să alegeți pantofii preferați și să plasați o comandă online.

Puteți comanda produse la Pikolinos Moldova cu livrare în raza Chișinăului. Pe site-ul, în plus pe lângă pantofi, există, de asemenea, o mare selecție de genți, accesorii și produse de îngrijire. Pantofii și gențile de marcă sunt împărțite în aspect și podea, datorită cărora este ușor să găsiți un produs pentru dvs. sau ca un cadou. Utilizați căutarea după preț, marcă, culoare, Material, sezon, înălțime și formă de călcâi pentru a găsi rapid modelul potrivit.

CUM SĂ PLASAȚI O COMANDĂ

Când comandați online, alegeți modelul dorit și mărimea dorită pe site-ul nostru și adăugați-l în Coș.

Accesați Coșul și completați informațiile necesare cu datele dvs. de contact. Alegeți plata prin instrumente de plată on-line (card bancar/ ordin de plată) sau în numerar. Finalizați comanda.

După plasarea comenzii, consultantul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile comenzii.

Dacă aveți nevoie de ajutor la finalizarea comenzii, puteți oricând să ne sunați la numărul + 373 (22) 232 186 sau să ne contactați prin chat pe site.

Dacă sunteți proprietarul cardului nostru de reducere ZVStyle, nu uitați să specificați acest lucru la finalizarea comenzii.

Cum plătesc?

Plata se face prin instrumente de plată on-line (card bancar/ ordin de plată) sau prin curier în numerar la primirea mărfurilor. În schimb, veți primi un produs ambalat și un cec de casă pentru o achiziție perfectă, cu un tichet de garanție și reguli de exploatare și îngrijire a încălțămintei. Cecul trebuie păstrat în perioada de garanție (30 de zile).