Acum, pentru deținătorii de carduri ZVStyle, este disponibilă o funcție de rezervare a mărfurilor direct în magazin.

CUM SĂ ÎNȚELEGEȚI DACĂ UN PRODUS ESTE DISPONIBIL PENTRU REZERVARE

Nu toate produsele furnizate în magazinul online sunt disponibile pentru rezervare. Pentru a clarifica dacă produsul cu mărimea dorită este disponibil pentru rezervare, contactați managerii într-o formă convenabilă pentru dvs. 

CE OFERĂ REZERVAREA ȘI CE ESTE DIFERIT DE CUMPĂRARE

Vii in magazinul din Sun City? Rezervați modelele preferate în avans și asigurați-vă că le vom păstra special pentru dvs.! Produsul dvs. vă va aștepta până la sfârșitul zilei de lucru a magazinului. Întotdeauna puteți rezerva modelul dorit de pe site-ul www.pikolinos.md  alegând una din opțiunile de contactare  cu managerii noștri și la un moment convenabil pentru dvs. puteți ridica bunurile din magazin.

CINE POATE BENEFICIA DE SERVICIUL DE REZERVARE

Rezervarea mărfurilor în magazine este privilegiul clienților ZVStyle. Serviciul de rezervare este disponibil numai utilizatorilor autorizați / validați (deținătorii de carduri ZVStyle).

PENTRU CE PERIOADĂ PUTEȚI REZERVA PRODUSUL

Rezervarea bunurilor este disponibilă în timpul zilei curente în orele de lucru a magazinului. Rezervarea începe de la deschiderea magazinului și se termină cu o oră înainte de a se închide.

CÂT DE MULTE PRODUSE POT FI REZERVATE

Într-o singura zi este disponibilă rezervarea a doua unități de produs.

CUM SE FACE REZERVAREA PE SITE ȘI ÎN MAGAZINUL DE VÂNZARE CU AMĂNUNTUL

Alegeți modelul și mărimea care vă interesează și asigurați-vă că, prin intermediul comunicării cu managerul într-o formă convenabilă pentru dvs., că produsul este disponibil pentru rezervare.

Dacă faceți rezervarea pe site-ul pikolinos.md. va trebui să vă conectați sau să vă înregistrați pe site (dacă sunteți un client nou).

Atunci când solicitați un produs rezervat în magazin, trebuie să precizați comanda. Cumpărarea bunurilor rezervate este posibilă numai la prezentarea cardului ZVStyle (la care a fost făcută rezervarea).

Vă rugăm să rețineți că, atunci când rezervați un produs, costul său nu este definitiv! Toate calculele se fac la casa de marcat a magazinului ,produsului i se aplică reduceri și promoții disponibile în ziua de cumpărare în magazin (inclusiv o reducere de pe cardul ZVStyle și de o reducere de Ziua de naștere a clientului).