Pikolinos Moldova este un magazin-salon de încălțăminte, genți și accesorii spaniole și finlandeze, precum și un magazin online cu același nume, prezentat pe siteul www.pikolinos.md, în marketplace www.totul.online și www.selia.md.

Întreprinderea noastră își desfășoară activitatea practic din momentul formării Republicii Moldova, și anume din 1992 și suntem în afaceri de peste 25 de ani!!

De la fondarea sa până în prezent, principiile de care ne conducem sunt onestitatea, decența și deschiderea atunci când lucrăm cu clienții. Acest lucru s-a manifestat și la crearea Pikolinos Moldova.

La Pikolinos Moldova sunt prezentate doar cele mai bune branduri care își creează produsele pentru cei care apreciază calitatea și confortul original. Suntem distribuitori oficiali în Moldova, precum PikolinosMartinellMisterJanitaAaltonen.

Brandul fundamental este producătorul de încălțăminte și genți din piele naturală, o fabrică spaniolă cu numele Mondial "Pikolinos". Cea mai înaltă calitate și personalitate a încălțămintei "Pikolinos" ne-a determinat cooperarea cu această fabrică și numele propriu-zis pentru magazinul nostru :).

Valorile care ne definesc sunt autenticitatea, originalitatea, naturalețea. Ne străduim să urmăm calea noastră de a crea imaginea și stilul în ochii clienților noștri.

Conceptul magazinului Pikolinos Moldova reflectă esența acestui brand. Piele, lemn, parfum mediteranean, citrice și arome de cafea sunt combinate cu colecțiile noastre pentru a oferi o experiență unică de cumpărături în care sentimentul de confort se extinde la toți vizitatorii noștri.

Lăsați fericirea să înceapă de la picioarele dvs., confortul poate fi elegant. Alegeți ZVStyle! Distracție plăcută!

Image