Bunurile achiziționate sunt livrate de luni până vineri între orele 09: 00 și 19:00 și sâmbătă între orele 10:00 și 15:00. Comenzile procesate după ora 19: 00 sunt livrate a doua zi.

Livrarea se efectuează în raza Chișinăului. Termenul de livrare este de 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Urmărirea comenzii dvs.

După ce ați înregistrat comanda, puteți urmări starea acestuia din contul dvs. de client, în secțiunea "Comenzile mele".

Modificarea sau anularea comenzii

Pentru anularea sau modificarea comenzii, ne puteți contacta prin numere +373 (22) 232 186, +373 (79) 521 789 sau info@pikolinos.md și colegii noștri vă vor ajuta.

Metoda de livrare pentru bunuri

Livrare prin curier (standard). La livrare, veți avea ocazia să încercați pantofii. Dacă mărimea nu se potrivește, puteți returna bunurile Curierului fără plată. Pantofii sunt încercați în prezența unui reprezentant al serviciului de livrare. Pentru a face acest lucru, dacă este necesar, vi se va oferi un covor de probă și o botoșei de unică folosință.

Livrare programată

Pentru clienții noștri există, de asemenea, servicii premium - Livrare planificată. La plasarea comenzilor, acoperite de acest serviciu, puteți alege ziua și intervalul de timp în care doriți să obțineți bunurile, sau puteți alege livrarea mărfurilor în aceeași zi, cu unul din intervalele disponibile la momentul finalizării comenzii.

Disponibilitatea și costul final al serviciului de livrare programată vor apărea pe pagina produsului și după confirmarea mărfurilor în coș, puteți alege unul dintre intervalele de livrare.

Intervale de livrare în Chișinău:

09:00 - 11:00

11:00 - 13:00

13:00 - 15:00

15:00 - 17:00

17:00 - 19:00

Disponibilitatea intervalelor orare specificate este limitată în funcție de capacitățile serviciului de livrare.

Acești Termeni de livrare se referă la comenzile alese de dvs. pentru plata cu numerar.

Dacă alegeți o altă metodă de plată - card bancar, ordin de plată - termenul de livrare poate varia în funcție de momentul procesării plății.

* La primirea / preluarea comenzilor achitate, poate fi necesară prezentarea documentelor:

- Pentru persoane fizice: buletinul de identitate.

- Pentru persoane juridice: buletinul de identitate și procura de la companie.